Надвор веќе е студено и понекогаш бидејќи не сето оди според планираното, можеме да се најдеме во ситуација каде ќе ни биде ладно, а да не бидеме соодветно облечени. За среќа, следните 11 генијални трикови ни покажуваат како да ни биде топло во секоја пригода!

Покрај тоа што ќе бидете затоплени, истовремено со овие модни трикови, ќе изгледате и супер модерно и елегантно!