Во животот на жените постојат одредени работи кои никогаш не им се, ниту пак ќе им бидат некогаш јасни на мажите. Еве дел од нив:

  1. Го депилираат целото тело
  2. Никогаш не ја чистат шминката од четките
  3. Пејат под туш

  1. Ги стискаат акните на јавни места
  2. Ги мирисаат алиштата за да определат дали може да се носат
  3. Имаат повеќе парчиња со ист дизајн во плакарот
  4. Во јавен тоалет, чантата ја ставаат на подот

  1. Кријат пари на најчудни места
  2. Тајно прават бесмислени селфи фотографии
  3. Не ја пропуштаат можност да шпионираат некого