Како што постојат работи што мажите не би сакале да ги слушнат, така постојат и одредени работити кои никако не би требало да им ги кажете на дамите, доколку не сакате да ги повредите или да ја видите нивната лоша страна.

S

Еве кои се тие:

  1. Си се здебелила
  2. Зборуваш премногу
  3. Не можеш да го правиш тоа бидејќи си жена
  4. Ќе бидеш поубава, доколку повеќе се смееш
  5. Колку години си?

  1. Колку партнери си имала?
  2. Колку заработуваш?
  3. Смири се
  4. Твоето семејство е здодевно
  5. Не ми се допаѓаат твоите пријателки