Кога една бања се карактеризира со висок квалитет и е уредена по највисоки стандардни, луксуз и комфор на ниво, тогаш таа лесно може да прерасне во ваш личен спа ценатар.

Бањите кои ќе ги видите во следната галерија се дел од апартмани во луксузни хотели ширум светот, а бањи кои пленат со неверојатна отменост и дефинтивно оставаат без здив!

1. Хотелот „Роузвуд“, Лондон, Англија

2. Хотелот „Валдорф Асторија“, Лас Вегас, САД

3. Хотелот „Гранд Бретањ“, Атина, Грција

4. Хотелот „Мурака“, Малдиви

5. Хотелот „Сило“, Кејптаун, ЈАР

6. Хотелот „Кријон“, Париз, Франција

7. Хотелот „Висерој“, Њујорк, САД

8. Хотелот „Ил Салвиатино“, Фиренца, Италија

9. Хотелот „Кавалиери“, Рим, Италија

10. Хотелот „Лаукала“, островот Лаукала, Фиџи