Секој различен тип на коса носи со себе одредени предизвици кога станува збор за нејзиното обликување и одржување. Но, дамите со тенка коса ќе се согласат дека понекогаш нејзиното одржување е вистинска невозможна мисија.

Но, што е со дамите со природни локни? Понекогаш природните локни знаат да бидат неверојатен секојдневен предизвик, па токму за оваа цел, денес ви ги претставуваме најдобрите 10 модерни фризури за овој тип на коса, кои се супер лесни за одржување, со кои секојдневието ќе ви биде олеснето, а со изгледот ќе привлекувате внимание каде и да отидете!