Денес за вас подготвивме колекција од 10 супер модерни кратки фризури, кои според светските стилисти и професионални фризери се сметаат за едни од најдобрите за дамите над 50 години, бидејќи одговараат на секој облик на лице и имаат моќен подмладувачки ефект!