Без разлика колку години има една дама, секогаш е пријатно да се слушне комплимент, а денес со развојот на козметичката индустрија, веќе годините се само бројка, а постојат многу начини како да се достигне совршен изглед.

Еден од тие начини е да се избере правилниот облик на фризура, кој ќе ве направи да изгледате помладо, посвежо и значително поелегантно.

За денес ви откриваме кои се 10-те најдобри фризури доколку имате над 50 години, а имате тенка коса, притоа сакате да направите модерна промена во вашиот изглед: