Не е потребно една невеста да се труди премногу за да сето внимание на свадбениот ден биде свртено кон неа, една искрена насмевка и енергија се и повеќе од доволни! Но, за да настанот изгледа уште посоврешено, важно е да се избере и совршен невестински фустан!

Следните 10 модели на невестински фустани кои се најпопуларни меѓу дамите, имаат моќ свадбениот ден да го направат да изгледа како од бајките, а самата невеста како кралица!