Ох, оваа мода – со секоја сезона поставува нови трендови, кои се крајно тешки за одржување. И дали се потребни? Навистина, како што покажува практиката, не сите модни женски трендови им се допаѓаат на припадниците на посилниот пол. Можете да се побуните (и ќе бидете во право) дека жените не ја избираат облеката, фризурата и шминката исклучиво заради привлекување на машко внимание, но сепак дури и во ера на силни и независни жени понекогаш сакаме да изгледаме привлечно во очите на нашиот сакан.

1. Комбинезони

2. Леопард принт

3. Потпетици на полна пета

4. Кратка коса

5. „Шалвари“

6. Сандали „гладијаторки“

7. Премногу високи потпетици со платформа

8. Долги здолништа

9. Широки фустани

10. Големи чанти