Сите оние кои чуваат миленици ќе се согласат дека срцето им се обвиткува во носталгична топлина кога ќе погледнат низ семејниот албум и ќе сфатат дека нивниот крзнен член одамна пораснал.

Во продолжение следуваат 10 пред и потоа, срцезатоплувачки фотографии кои се златен потсетник зошто толку многу ги сакаме своите миленици:

1. И кучињата ги разбираат комплиментите

2. Истата чизма, 3 години подоцна

3. Диетите не се само за луѓето

4. Откако бил нахранет

5. 3 години од неговото вдомување

6. По само 3 месеци

7. И после 1 години, тој подеднакво обожава да го носат во раце

8. „Мојата вереница и нејзините мачиња и по 3 месеци, мојата сопруга и нејзините мачки“

9. Пред и по планинарењето

10. 18 месеци подоцна и тој сè уште спие со неговата омилена играчка