10 младолики мајки кои тешко можеме да ги разликуваме од нивните ќерки

Овие мајки изгледаат како да го откриле еликсирот на младоста. Со нивниот младешки надворешен изглед тие толку многу наликуваат на нивните млади ќерки, што едноставно на прв поглед тешко е веднаш да ја воочиме разликата меѓу истите:

1. Сестрите Махамос на 18 и во средина нивната мајка Тина, 36

2. Сестрите Енис (25 ) и Шантал (26 ) и во средина нивната мајка Алтеа (41)

3. Актерката Ксенија Рапорт, 42  (од лево) и нејзината ќерка Аглаја, 22 (од десно)

4. Бејан Естаева, 43 (од десно) и нејзината ќерка Асули, 20

5. Џорџија Смедели, 45 (од десно) и нејзината ќерка Џез, 21 година

6. Јасмин Јордал, 21 и нејзината мајка Натали, 45 (од лево)

7. Водителката Јулија Бордовшич, 47 (од десно) и нејзината ќерка Марија, 18

8. Актерката Полина Максимова, 27 и нејзината мајка Светлана, 50 (од лево)

9. Моделот Јасмин ле Бон, 52 (од десно) и нејзината ќерка Амбер, 27

10. Рошел Дејл, 23  и нејзината мајка Пав, 53 (од десно)

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *