Ако има нешто поздодевно од масните наслаги на стомакот, тоа со сигурност се наслагите на грбот. „Благодарение“ на нив, никогаш не се чувствуваме удобно во облеката и таа не може добро да стои.

Со следните 10 едноставни вежби кои ќе ни одземат само 10 минути, конечно ќе им кажеме збогум на здодевните наслаги, а резултатот ќе биде зацврстен и привлечен грб!