Во продолжение ви претставуваме 10 супер лесни идеи доколку сакате да изгледате неодоливо за „Ноќта на вештерките“, кои многу брзо и едноставно може да ги направите со малку шминка, што ги прави идеални за дамите кои имаат навика да се подготвуваат во последна минута.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10