10 легендарни актери и актерки кои го прославиле 100-от роденден

Додека научниците упорно истражуваат како човечкиот живот да го направат подолг, некои луѓе веќе ја пронашле тајната за долговечност. Во продолжение следуваат 10 легендарни Холивудски актери и актерки кои 100-годишна возраст.

1. Дијана Сера Кери, 100 години

2. Џули Гибсон, 105 години

3. Марша А. Хант, 101 година

4. Оливија де Хавиленд, 102 години

5. Норман Лојд, 104 години

6. Рут Андерсон, 100 години

7. Сузи Делер, 101 година

8. Еарлстон Џ. Камерон, 101 година

9. Феј Мекензи, 101 година

10. Кирк Даглас, 102 години

 

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *