Кејси Хо, која по професија е фитнес тренес, добро знае како е секојдневно да се бориш за да останеш во форма и имаш совршена фигура. Сега таа, на комичен начин го илустрира секојдневнието на девојките како неа.

Резулатите се урнебесни, но вистините, а веќе ја освоија нејзината Инстаграм публика која се состои од 1.5 милиони следачи:

Дали и во која ситуација ќе се пронајдете, погледнете во продолжение:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10