Доколку ајварот, киселите краставички и речиси целата зимница ви е подготвена, но сè уште ви останале повеќе празни тегли и се мислите што да направите истите, тогаш време е да ја вклучите вашата креативност!

Во продолжение следуваат 10 прекрасни идеи како на генијален начин може да ги употребите празните тегли и притоа да го разубавите вашиот дом:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10