Од уникатно и лесно обликување на домашните тестенини со помош на обична вилушка до затоплување на тортиљи во тостер за да подоцна приготвите вкусни полнети лепчиња…Погледнете уште неколку генијални кулинарски трикови со кои ќе го засакате готвењето!