Да ја запознаете Вашата копија е многу надреално искуство за секој човек, но кога Вашиот „клон“ е позната ѕвезда тогаш возбудата е уште поголема.

Адам Сендлер и Макс Кеслер

Џеф Голдблум и неговата персиска реплика

Ким Кардашијан и Камила Осман

Џек Блек и неговата помлада верзија

Адел и Емили Бамфорт

Елен Деџенерес и Дона Блер

Марк Хамил и Себастијан Стен

Тејлор Свифт и Оливија Стургис

Зак Ефрон и Мајкл Хиксон

Ед Ширан и Тај Џонс